We staan sinds jaar en dag in de markt bekend als een consistente en kwalitatieve leverancier van uitvaartkisten. In Apeldoorn hebben wij een eigen volledig uitgeruste houtbewerkingsfabriek, waardoor wij bijna alle fabricagestappen in eigen hand hebben en op onze eigen locatie kunnen uitvoeren.

Onze ‘mannen van hout’, zoals wij onze kistenmakers ook wel noemen, zijn elke dag gepassioneerd aan het werk om mooie houtproducten te maken en met zorg en aandacht te regelen dat onze uitvaartkisten tijdig op de plaats van bestemming komen.

Wij leveren over de volle breedte en naar alle tevredenheid van onze klanten nagenoeg alle mogelijkheden in kistmodellen, (kleur)afwerkingen, montages, bekledingen en maatvoeringen. Wij blijven ook altijd zoeken naar de juiste persoonlijke stijl uitvaartkist bij ieder afscheid.

DZU onderscheidt zich als een bedrijf dat kwaliteit en de persoonlijke benadering van de klant als hoogste in het vaandel heeft staan.

Wij behandelen daarom onze klanten: ‘Hoogstpersoonlijk’. 

Ans Brands
Account Manager

“Mijn klanten geven mij energie. Dagelijks ben ik bezig om te begrijpen waar hun behoeften liggen en hierbij passende oplossingen te vinden. Directe en eerlijke communicatie zijn mijn handelsmerk en dit past perfect bij de doelstellingen van DZU.”

Raymond Tiemens
Bedrijfsbureau en kwaliteitszorg

“Al jaren ben ik werkzaam in de productie bij DZU en sinds kort ben ik ook meer op de voorgrond aanwezig als assistent van de bedrijfsleiding. Voor mij is het elke dag een mooie uitdaging om onze klanten te voorzien van een mooi product waar de families tevreden mee zijn en troost aan ontlenen. Deze boodschap draag ik uit naar onze klanten en onze medewerkers en leveranciers.”

Eddy Zwarteveen
In Memoriam 1962 - 2020

Ruim 38 jaar heeft Eddy gewerkt bij DZU. Onze klanten en wij kenden Eddy als een rustige regelaar die het belangrijk vond om klanten in soms stressvolle momenten te voorzien van het juiste advies en ze te ontzorgen. Eddy was jarenlang bij DZU een rots in de branding en hij wordt erg gemist.