Mobirise Website Generator

Ons team

zonder de juiste mensen geen geslaagde klantervaring !

“Mijn bedrijf staat voor kwaliteit, smaak, liefde voor produkten en vakmanschap. Dit leidt tot trouwe klanten, en sterker nog, klanten als ambassadeurs van ons bedrijf. Wij koesteren deze klanten en willen nog vele jaren met ze werken, want door samen te werken kom je vooruit!”

“Mijn klanten geven mij energie. Dagelijks ben ik bezig om te begrijpen waar hun behoeften liggen en hierbij passende oplossingen te vinden. Directe en eerlijke communicatie zijn mijn handelsmerk en dit past perfect bij de doelstellingen van DZU.”

“Mijn job is er een als spin in het web. Dagelijks neem ik bestellingen aan, beantwoord ik vragen en regel ik de communicatie met onze produktie, inkoop en verkoop. Ik hou van direct schakelen en zo snel mogelijk klanten een antwoord te geven. In deze branche is dat immers erg van belang."

“Al vele jaren werk ik bij DZU en klanten kennen mij hopelijk als een rustige regelaar. Ik vind het belangrijk om klanten, in soms stressvolle momenten, het juiste advies te kunnen geven en ze te ontzorgen. Daarnaast is het garanderen van onze produktkwaliteit mijn hoogste prioriteit ”

“Mijn jarenlange ervaring en passie voor hout zet ik sinds kort in voor de klanten van DZU. Elke dag motiveer ik mijn collega kistenmakers om het laatste meubel op een waardige en kwalitatieve manier af te leveren. Mijn doel is om in de komende tijd met nog meer verbeteringen en produktinnovaties te komen.”

“Ik ben de 4e generatie in het familiebedrijf Duwel uitvaartkisten. Na de fusie met Het Zuiden Uitvaartkisten werden we in 2008 DZU. Sinds die tijd ben ik naast eigenaar, manusje van alles en all-round trouble shooter. In een relatief kleine onderneming is het immers aanpakken elke dag weer. Dat hebben we graag voor onze klanten over.”